Вт. Бер 19th, 2024

Уряд Австралії наклав чергові санкції на низку компаній, які брали участь в будівництві «Керченського мосту»

Уряд Австралії наклав низку обмежень на приватну особу та чотири компанії з Росії за участь в будівництві так званого «Керченського мосту». Відповідна інформація оприлюднена на офіційному сайті Міністерства закордонних справ країни, повідомляє видання «Кавун. City».

Йдеться про фінансові санкції та заборону на в’їзд до країни представникам цих компаній.

«Керченський міст — це спроба зміцнити контроль Росії над незаконно анексованим Кримським півостровом. Своєю діяльністю ця особа та компанії стали співучасниками спроби легалізувати незаконну анексію Росією Криму та міста Севастополь, а також підтримати сепаратистську активність на сході України», — йдеться у заяві відомства.



 

Також в австралійському МЗС закликали Росію повернути окупований півострів до складу України, а також припинити підтримувати сепаратистські рухи на Донбасі.

Цю заяву МЗС Австралії виклало в співпраці з Канадою, Сполученим Королівством Великої Британії та Європейським Союзом.

Від моменту незаконної окупації Кримського півострову Росією, Австралія наклала санкції на 168 приватних осіб та 52 російські компанії. Ознайомитися з переліком компаній та фізичних осіб, на яких австралійський уряд наклав свої санкції через окупацію Криму, можна за посиланням.



Більше про новини української громади в Австралії читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Австралії”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *