Вт. Бер 19th, 2024

Олександр Караваєв може переїхати до Туреччини: з’явилась перша інформація щодо ймовірного трасферу

Правого захисника «Динамо» та збірної України Олександра Караваєва турецькі ЗМІ після вдалих виступів у відбірковому етапі Чемпіонату світу-2022 «посватали» до клубу «Трабзонспор». Як повідомляє видання «Кавун. City», кандидатуру українця головному тренеру клубу запропонував його агент Вадим Шаблій.

Наразі «Трабзонспор», який посідає четверту позицію в Суперлізі Туреччини (вищий дивізіон країни) має гостру потребу саме в правому захиснику. Головний тренер клубу Абдула Авчі вже повідомив керівництво команди, що не має заперечень щодо трансферу. Наразі питання щодо можливого переходу Караваєва до клубу має вирішити менеджмент «Трабзонспору» та київського «Динамо», за який українець наразі виступає.



Нагадаємо, що 28-річний херсонець Олександр Караваєв вже має досвід виступів за турецькі клуби — 2017 року він перебував у оренді в стамбульському «Фенербахче». Тоді в складі команди українець вийшов на поле у трьох матчах.

В українця не склалися стосунки із тогочасним тренером клубу Діком Адвокатом, тож незабаром Караваєв повернувся в Україну й протягом кількох років виступав за луганську «Зорю».

Олександр Караваєв у двох останніх офіційних матчах збірної України провів на полі по 90 хвилин ігрового часу й в обидвох матчах віддав гольові передачі. За підсумками протистояння із Фінляндією саме Караваєва визнали кращим гравцем в складі української команди (за версією видання «WhoScored»).



iconНАШІ в Туреччині

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *