Чт. Бер 28th, 2024

Хто з іноземних українців у березні зіграє за футбольну збірну країни

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко оголосив перелік гравців, яких він має викликати на товариські матчі проти Саудівської Аравії та Японії, повідомляє портал “НАШІ”.

З-посеред 25 заявлених футболістів за національну збірну мають шанс зіграти 7 гравців, які виступають за іноземні клуби. Зокрема, до заявки Шевченка потрапили: захисник чеської “Славії” Едуард Соболь, півзахисники дортмундської “Боруссії” Андрій Ярмоленко, “Шальке” з Гельзенкірхену Євген Коноплянка (обидва – Німеччина), бельгійського “Генку” Руслан Малиновський та англійського “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко.

До переліку викликаних на збір гравців потрапили також нападник турецького “Кайсеріспору” Артем Кравець та бельгійського “Генту” Роман Яремчук.

Відзначимо, що попри присутність в заявці, вихід на поле Андрія Ярмоленка досі перебуває під питанням, адже гравець “Боруссії” досі не відновився після важкої травми.

Нагадаємо, що матч проти Саудівської Аравії відбудеться 23 березня в іспанській Марбельї, а проти Японії українці зіграють 27 березня в бельгійському Льєжі.

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі.

Наш канал у Telegram: t.me/nashisvit; наша сторінка у Facebook: facebook.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *