Пт. Бер 29th, 2024

Договір із Ryanair підпишуть вже цього тижня – Володимир Гройсман

Угоду між ірландською лоукост-авіакомпанією Ryanair та аеропортом “Бориспіль” буде підписано до кінця тижня. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу, повідомляє УНІАН.

“Будемо сподіватися, що до кінця тижня угоду між Ryanair і аеропортом “Бориспіль” буде підписано”, – сказав прем’єр.

За словами Гройсмана, після переговорів аеропорт “Бориспіль” введе абсолютно нову систему розцінок.

“Як мене проінформували, аеропорт “Бориспіль”, Офіс залучення інвестицій та Мінінфраструктури ефективно завершили переговори з авіаперевізником Ryanair. Відповідно до цих перемовин, що дуже позитивно, аеропорт “Бориспіль” вводить абсолютно нову систему розцінок. Це означає, що для всіх компаній, які працюють з аеропортом, зменшиться плата”, – сказав він.

При цьому прем’єр зазначив, що Мінінфраструктури має простежити, щоб це позитивно вплинуло на ціну квитків для українців і перельоти були більш доступними.

“Були важкі переговори, але коли об’єдналися як одна команда – все стало на свої місця”, – підсумував Гройсман.

Нагадаємо, 13 лютого міністр інфраструктури України заявив, що авіакомпанія Ryanair почне польоти з українських аеропортів “Бориспіль” і “Львів” восени цього року. Він також зазначив, що офіційна презентація щодо відкриття маршрутів Ryanair відбудеться цього або наступного місяця.

Слова міністра підтвердив начальник юридичного департаменту з питань регулювання та законодавства Ryanair Юліуш Коморек, зазначивши, що на даний момент узгоджуються деталі угоди.

Наш канал у Telegram: t.me/nashisvit; наша сторінка у Facebook: facebook.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *