Пт. Бер 29th, 2024

Турецька авіакомпанія скасувала усі рейси з України

Авіакомпанія Atlasjet Ukraine, яка працює під торговою маркою Atlasglobal, оголосила про скасування всіх регулярних рейсів починаючи від 24 квітня цього року, інформує портал “НАШІ” з посиланням на avianews.com.

У заяві авіаперевізника йдеться про те, що з цього моменту на літо будуть припинені рейси з Харкова, Запоріжжя та Львова до Стамбулу. Пасажири, які встигли забронювати квитки на скасовані рейси, зможуть отримати повне повернення коштів.

Світлина: avianews.com

Мова не йдеться про повне припинення польотів. У літній сезон до осені авіаперевізник має намір виконувати чартерну програму з міст України з можливим у подальшому відновленням регулярних рейсів.

До слова, раніше авіакомпанія планувала припинити польоти з травня лише на лінії Запоріжжя-Стамбул .

Нагадаємо, Atlasjet Ukraine була зареєстрована 2013 року у Львові. Регулярні рейси почала виконувати у вересні 2015 року за маршрутами Львів-Стамбул, Харків-Стамбул та Запоріжжя-Стамбул. На даний момент в реєстрі цивільних повітряних суден за авіакомпанією закріплено лише один літак Airbus A320 з реєстрацією UR-AJC.

Нас можна знайти у Telegram: t.me/nashisvit; Facebook: facebook.com/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; SoundCloud: soundcloud.com/nywkkescuevg.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *