Чт. Бер 28th, 2024

Українці діаспори закликають бойкотувати ЧС з футболу в Росії (ВІДЕО)

Представники української діаспори у Франції спільно з українським футбольним клубом “Тризуб”/ASUFC TRIDENT, створили відеоролик із закликом до прихильників футболу, які мають намір відвідати Чемпіонат світу з футболу в Росії, добре подумати, чи варто це робити, повідомляє Укрінформ.

Відео, розміщене в Youtube, починається із запитання англійською: “Чемпіонат світу з футболу-2018 в Росії. Чи ви певні, що це слушна ідея?”

Відео: Volodymyr Shpinov

“Ми знаємо, наскільки в усьому світі люблять футбол, і деяким поціновувачам не так важливо, де відбувається чемпіонат, але кожен з них має пам’ятати, що, відвідуючи Росію, купуючи квитки, вони фактично фінансують агресію, війни, порушення міжнародного права”, – наголошують автори та учасники відео.

Створенням цього відеозвернення українці діаспори, за їх словами, мали на меті перш за все довести свою громадянську позицію та сказати “Ні!” проведенню Чемпіонату світу з футболу в Росії.

Під час створення відеоролику було використано військові документальні кадри, які є у відкритому доступі в мережі Інтернет, та авторська музика.

Нас можна знайти у Telegram: t.me/nashisvit; Facebook: facebook.com/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *