Чт. Бер 28th, 2024

Від сьогодні літаки “Антонова” можна побачити на авіасалонах Туреччини та Німеччини

25 квітня у турецькій Анталії стартував міжнародний авіасалон Eurasia-2018, який тривати до 29 квітня, повідомляє портал “НАШІ”.

Згідно із інформацією, яку на своїй сторінці в Facebook оприлюднило українське державне підприємство “Антонов”, наша держава також представлена на цьому авіасалоні. Зокрема повідомляється, що на статичній стоянці та в програмі демонстраційних польотів буде продемонстровано середні транспортні літаки Ан-178 та Ан-77, які прибули до Туреччини ще 22 квітня.

Світлина: facebook.com/antonov.company/

Окрім того, в ДП “Антонов” повідомляють, що під час виставки заплановано проведення низки зустрічей та переговорів з представниками урядових структур, промислових підприємств та авіаперевізників Туреччини та інших країн з метою обговорення напрямків співробітництва.

Побачити українські літаки можна за адресою: Antalya Havaalanı Dış Hatlar Terminali 1, Kemerağzı Mahallesi, 07230 Muratpaşa/Antalya, Туреччина.

До слова, за повідомленням Посла України в Німеччині Андрія Мельника, на берлінському авіакосмічному салоні ILA сьогодні виставили найбільший в світі літак українського виробництва “Мрія”. Охочі побачити цього велетня-рекордсмена від ДП “Антонов” матимуть змогу зробити  це до 29 квітня.

Світлина: twitter.com/MelnykAndrij

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Telegram: t.me/nashisvit; Facebook: facebook.com/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *