Чт. Бер 28th, 2024

Мілевський врятував брестське “Динамо” від поразки

Український нападник “Динамо” Брест Артем Мілевський врятував свій клуб від поразки, зрівнявши рахунок у виїзному матчі 5-го туру Вищої ліги Білорусі проти ФК “Мінськ”, повідомляє портал “НАШІ”.

Загальний рахунок матчу склав 3:3.

Увага! Відео демонструється російською мовою!

Відео: Dynamo Brest

ершими з пенальті відзначилися саме гості – на 30-ій хвилині 11-метровий реалізував Сандро Готал. До слова, порушення правил у штрафному майданчику арбітр матчу зафіксував саме на українському нападникові. Проте вже на 34-й хвилині рахунок в матчі зрівняв Іван Бахар, скориставшись хаос в штрафній зоні брестського клубу після подачі кутового.

У другому таймі на 48-й хвилині другий гол за господарів поля після шикарного пасу від Дмітрія Антілєвського провів Дмітрій Бєссмєртний. Вирівняв ситуацію на 55-й хвилині Павєл Нєхайчік, який скористався м’яким навісом у штрафний майданчик ФК “Мінськ” від Олєґа Вєрєтіло й пробив головою.

Проте вже на 66-й хвилині ФК “Мінськ” знову вирвались уперед завдяки голу, проведеному Іваном Бахаром, який оформив у матчі дубль. Гольовою передачею тут відзначився Євґєній Шевченко.

Рятувати свою команду мав український лідер “Динамо” Брест Артем Мілевський. Вже на 70-й хвилині українець відзначився забитим голом, який і не дав його команді програти.

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Telegram: t.me/nashisvit; Facebook: facebook.com/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *