Пт. Бер 29th, 2024

Борис Тащи відзначився черговим голом за “Дуйсбург”

24-річний нападник ФК “Дуйсбург” Борис Тащи відзначився взяттям воріт у виїзному матчі 33 туру Другої Бундесліги проти ФК “Ґройтер” Фюрт, допомігши своїй команді здобути нічию, повідомляє портал “НАШІ”.

Першими рахунок у матчі відкрили господарі – на 44-й хвилині після розіграшу кутового удару круглого доправив у сітку воріт Марко Каліджурі.

Рахунок у матчі зрівняв саме українець – на 62-й хвилині після гострого пасу від Андреаса Віґеля Борис Тащи потужним ударом пробив голкіпера “Ґройтера”.

Відео: sporttube.com

Подвоїв рахунок для “Дуйсбургу” вже на 64-й хвилині Каулі Олівейра-Соуза, який скористався потужним прострілом від Моріца Штоппелькампа. Врівноважив же результат матчу на 75-й хвилині Себастьян Ернст. Матч так й закінчився із рахунком 2:2.

Відзначимо, що для українця це вже 31 матч цього сезону, Борис відзначився вже 11-ма голами.

За один тур до завершення чемпіонату ФК “Дусбург” посідає 8 позицію в турнірній таблиці Другої Бундесліги, маючи в своїй скарбничці 45 пунктів. Проте за найсприятливіших для себе умов у останньому турі клуб українця має шанс піднятися аж до 4 місця.

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *