Чт. Бер 28th, 2024

Клімкін відбув із робочим візитом до Ізраїлю

18-19 червня голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме з робочим візитом в Ізраїлі. Згідно з інформацією видання “Слово і Діло”, очільник вітчизняного МЗС вже сьогодні мав би відбути до Єрусалиму.

Світлина: slovoidilo.ua

До слова, на цей час в Єрусалимі під співголовуванням міністра закордонних справ України заплановано проведення одинадцятого засідання Спільної українсько-ізраїльської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва. Ізраїльську частину комісії очолює міністр із питань охорони навколишнього середовища, міністр у справах Єрусалиму та єврейської спадщини Зєев Елькін.



Під час засідання комісії заплановано провести переговори з усіх ключових питань двостороннього торгово-економічного співробітництва, зокрема щодо перспектив взаємодії у галузях торгівлі, залучення інвестицій, туризму, сільського господарства, інновацій, енергетики, комунікацій тощо. За результатами засідання планується підписання протоколу одинадцятого засідання комісії.

В межах візиту голови зовнішньополітичного відомства України також заплановано зустрічі з прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньягу та з Патріархом Єрусалимським Теофілом ІІІ.



Нагадаємо, портал “НАШІ в світі” вже писав про те, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росія може погодитися на черговий обмін полоненими в період Чемпіонату світу з футболу, аби створити позитивний імідж країни.

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter; Pinterest; VK; OK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *