Чт. Бер 28th, 2024

Вже незабаром в Італії відкриють наймальовничішу велодоріжку світу

Першу ділянку італійської велосипедної дороги, яку авансом в ЗМІ вже називають найкрасивішою в світі, відкриють в липні. Поціновувачі велоспорту одночасно зможуть проїхатися із вітерцем й насолодитися чудовими краєвидами озера Гарда в Італії, пише портал “НАШІ” з посиланням на 34Travel.

Про будівництво 140-кілометрового велошляху, який проходить уздовж берегів Гарди і з’єднує Лімоне-суль-Гарда (Брешіа) з кордоном регіону Трентіно-Альто-Адідже, було оголошено на початку 2017 року. І от – 14 липня 2018 року о 17:00 за місцевим часом – червону стрічку, нарешті, переріжуть й вело-любителі зможуть протестувати перші два кілометри дороги.



Для тих, хто з велосипедом досі на “Ви”, але існує велике бажання подивитися на “найкрасивішу в світі” велосипедну трасу, передбачено пішохідну смугу шириною у два з половиною метри.

Світлини (2): 34travel.me

Зазначимо, що озеро Гарда славиться неймовірними краєвидами. Проте й сама вело-доріжка є естетично привабливою: дорожнє покриття виконали з матеріалу, схожого на дерево, але стійкого до погодних сюрпризів, а вздовж шляху монтують тонкі перила зі сталі.

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter; Pinterest; VK; OK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *