Чт. Бер 28th, 2024

В Ізраїлі показали “Кіборгів” та розповіли про важкі часи, які переживає Україна внаслідок агресії Росії

18 червня 2018 року Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, перебуваючи з робочим візитом в Державі Ізраїль, відкрив показ художнього фільму “Кіборги: Герої не вмирають”, повідомляє LB.ua.

“Фільм “Кіборги”, який показує долю захисників Донецького аеропорту, розповідає нам не про війну, а про мир, який український народ хоче повернути на свою землю”, – зазначив Клімкін перед початком показу.



“Цей фільм має подивитися кожен, аби розуміти, чим живе Україна сьогодні. Тому я надзвичайно щасливий, що взяв участь у організації цього дійства у Єрусалимі. Правду мають знати всі!” – підкреслив Почесний консул Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олег Вишняков.

На заході були присутні високопосадовці, представники дипломатичного корпусу, місцевої громади та громади вихідців з України. Стрічка викликала овації усіх присутніх.

Показ стрічки був організований Посольством України в Державі Ізраїль за організаційного сприяння ГО “Ізраїльські друзі України” та Почесного консула Держави Ізраїль у Західному регіоні України Олега Вишнякова.

Також у межах вечора відбулася презентація проекту “Україна: Подолання”.

Фотовиставка, організована Українським Інститутом громадської дипломатії та Балто-Чорноморською безпековою конфедерацією, демонструє як Україна проходить часи подолання найжорсткіших викликів сьогодення, окупації частини її території, потужної інформаційної війни, а також зображує незламність духу українських воїнів. Це подолання дає потужний поштовх до відродження сучасної європейської нації.

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter; Pinterest; VK; OK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *