Пт. Бер 29th, 2024

Як Ярмоленко та Коноплянка прославляють Україну за кордоном

Офіційний сайт “Вест Гему” дав докладний звіт про поєдинок Ліги націй Україна – Чехія (1: 0). Природно, причина цього – участь в матчі атакуючого хавбека Молотобойців Андрія Ярмоленко, пише видання 1927.kiev.ua.

Уважність наших колег вражає. Вони повідомили, що Андрій провів свій 80-й поєдинок у складі рідної збірної. Детально (з прізвищами гравців) згадали кілька потенційних гольових моментів за участю Ярмоленка. І навіть дорікнули Віктору Циганкову, що він не зміг переграти Павленку в ближньому бою після передачі Андрія.

Природно, не забули хлопці повідомити, що перемога над Чехією достроково забезпечила збірній України перше місце в групі й путівку до елітного дивізіоні Ліги націй-2020/2021.



Додамо, що вже сьогодні “Вест Гем” почне повноцінну підготовку до домашнього суботнього дербі в англійській Прем’єр-лізі проти “Тоттенгему”.

Трохи скромніше (за обсягом) виступили працівники офіційного сайту “Шальке”, за який виступає Євген Коноплянка. Втім, і вони повідомили й про переможний гол Руслана Малиновського, і про достроковий тріумф нашої команди в своїй групі ЛН.

Скріншоти (2): 1927.kiev.ua

Ґельзенкірхенці теж свій черговий поєдинок у чемпіонаті проведуть в суботу. “Шальке” прийматиме “Вердер”.

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *