Пт. Бер 29th, 2024

Український лоукост оголосив про нові рейси з України: вартість квитків та напрямки

Нова українська авіакомпанія SkyUp, яка виконує лише чартерні рейси, планує запустити регулярні рейси з Києва до Тбілісі (Грузія) з 23 грудня, до Софії (Болгарія) – з 28 грудня, до Барселони (Іспанія) і Попрада (Словаччина) – з 29 грудня, повідомляє УНІАН.

Світлина: unian.ua

Відповідно до системи бронювання авіаперевізника, придбати квиток на перший регулярний рейс з Києва до Тбілісі 23 грудня можна за 1 966 гривень в один бік. Квиток на перший регулярний рейс з Києва до Софії 28 грудня можна купити за 3 735 гривень в один бік, на перший регулярний рейс з Києва до Попрада 29 грудня – за 2 584 гривні в один бік, на перший регулярний рейс з Києва до Барселони 29 грудня – за 1 966 гривень в один бік.

При цьому, в разі вибору інших дат вильоту можна заощадити. Так, мінімальні ціни в один бік до Тбілісі – від 1 508 гривень, до Софії – від 1 508 гривень, до Попрада – від 987 гривень, до Барселони – від 1 508 гривень.



Початок продажів квитків на регулярні рейси прокоментував й міністр інфраструктури Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook.

“Перша хороша новина від SkyUp”, – написав він.

Нагадаємо, офіційна презентація авіакомпанії SkyUp у сегменті дешевих авіаперевезень відбулася наприкінці 2017 року. Компанія мала почати польоти в квітні 2018 року, однак через затримку з отриманням сертифіката експлуатанта не змогла цього зробити.



Перші чартерні рейси почалися тільки з кінця травня, а от регулярних рейсів немає досі.

Навесні цього року корпорація Boeing підписала контракт з SkyUp на суму $624 мільйонів для виробництва п’яти літаків нового покоління серії Boeing 737 MAX, які надійдуть в Україну в 2023 році.

До слова, авіакомпанію SkyUp зареєстровано в Києві 2016 року, а засновником є компанія “ACS-Україна” Тетяни та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *