Пт. Бер 29th, 2024

У США триває фестиваль українського кіно “Ukrainian Film Days”

26 жовтня 2018 року у Нью-Йорку стартував триденний показ сучасних українських фільмів “Ukrainian Film Days”, організований Київським міжнародним кінофестивалем “Молодість” спільно з Міністерством інформаційної політики, Міністерством закордонних справ України, Українським Інститутом Америки та місцевою українською громадською організацією “Разом”, повідомляє портал “НАШІ в світі” з посиланням на Генеральне консульство України в Нью-Йорці.

“Показ відкрила стрічка режисера Ахтема Сеїтаблаєва “Кіборги. Герої не вмирають”, яку глядацькій аудиторії представили продюсер фільму Іванна Дедюра та один з “кіборгів” – захисник Донецького аеропорту Андрій Шараскін. У презентації також взяли участь Генеральний директор кінофестивалю “Молодість” Андрій Халпахчі та Генконсул України в Нью-Йорку Олексій Голубов”, – йдеться у повідомленні дипустанови.



Також зазначається, що показу картини передувала акція на підтримку українського режисера Олега Сенцова та усіх політичних в’язнів Кремля.

Світлини (3): facebook.com/Consulate-General-of-Ukraine-in-New-York-243277302521473

До слова, програма “Ukrainian Film Days” включає також фільми “Чужа молитва” Ахтема Сеїтаблаєва та “Війна заради миру” Євгена Титаренка.

Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

iconНАШІ в США

НАШІ в світі на Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *