Пт. Бер 29th, 2024

WizzAir запустив прямий рейс з України до Великої Британії

13 листопада вперше в історії міжнародного аеропорту Харків відкрилося регулярне авіасполучення з Великою Британією. Угорський лоукостер Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон, повідомляє НВ БІЗН€С.

Перельоти здійснюються тричі на тиждень: щовівторка, щочетверга і щосуботи. За деякими тижнями – два рази, крім четверга. Час вильоту з Харкова – 13:15. Час у шляху складає 3 години 55 хвилин.



Вартість перельоту в одну сторону без багажу починається від 609 гривень. Перельоти в Лондон – вже п’ятий з шести нових напрямків, які авіакомпанія Wizz Air відкриває спільно з аеропортом Харків 2018 року. До цього відкрилися регулярні рейси в Дортмунд, Катовіце, Гданськ і Вроцлав. Шостим напрямком стане Відень, куди з Харкова можна буде літати вже з 25 листопада 2018 року.

Wizz Air – один з найбільших лоукостерів Європи. Виконує рейси більш ніж за 600 маршрутам з 27 баз, поєднуючи 145 напрямків у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з 89 літаків Airbus.

За підсумками перших семи місяців (січень-липень) 2018 року Wizz Air перевіз на українському маршруті понад 700 тисяч пасажирів, що вдвічі перевищує показник минулого року.



Цього року з України відкрито 13 нових напрямків, включаючи рейси в Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Лондон Лутон, Лісабон, Таллінн, Франкфурт, Берлін Шонефельд і Відень.

До кінця року почнуться польоти літаків лоукостера зі Львова у Франкфурт-Хан – з 14 грудня щопонеділка і п’ятниці, а з 2019 року – щосереди і неділі.

Головна світлина: segodnya.ua.

iconНАШІ у Великій Британії

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *