Пт. Бер 29th, 2024

На турецькому курорті виявили тіло 25-річної українки

Жахлива новина сколихнула курортне турецьке місто Бодрум – там виявили тіло закатованої 25-річної українки Христини Новицької. Як повідомляє видання Sözcü, ця подія набула розголосу в місцевих ЗМІ, адже в одному з сусідніх будинків проживає популярний актор Альп Кірсан. Він розповів про знахідку у своїх соцмережах.

Як відомо, молода українка перестала виходити на зв’язок ще 30 грудня. Її матір не змогла дотелефонуватися до доньки, тож спробувала зв’язатися з сусідами. Ті кілька разів приходили до помешкання Христини в районі Ескічешме у Бодрумі, втім ніхто на стук не відповідав.



Сусіди звернулися до правоохоронців, які виламали двері до квартири українки й виявили жахливу знахідку. 25-річну жінку виявили закутою в наручники та з поліетиленовим пакетом на голові. Вона була прив’язана до стільця. Медики, яких викликали на місце події, лише констатували смерть Христини.

Наразі слідство перевіряє записи з камер спостереження. Низка ЗМІ припускає, що імовірним убивцею може виявитися партнер Христини. Проте офіційної інформації про це наразі не оголошено.



iconНАШІ в Туреччині

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *