Пт. Бер 29th, 2024

В Ryanair підтвердили намір зайти в Україну

Україна стане новим напрямком для авіакомпанії Ryanair, а рейси сюди почнуть виконуватися з осені 2018 року. Таку інформацію повідомив головний юрист та секретар Ryanair Юліуш Коморек, інформує портал “НАШІ” з посиланням на УНІАН.

Представнику керівництва Ryanair поставили питання про те, чи підтверджує він слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що авіакомпанія почне літати в Україну вже восени одночасно до Києва та Львова. Коморек відповів: “Це реальний термін, і сподіваюся, що так і станеться. У даний момент узгоджуються деталі угоди”.

Щодо майбутніх маршрутів до та з України Юліуш Коморек повідомив, що вони не будуть збігатися з тими, які були оголошені навесні минулого року, коли вперше анонсувався прихід лоукостера до України.

“Будуть певні зміни в цьому розкладі. Але точно будуть запущені польоти з України в Польщу”, – поінформував він.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що один з найбільших європейських лоукостерів – авіакомпанія Ryanair почне польоти з українських аеропортів “Бориспіль” та “Львів” восени 2018 року.

“Вони полетять восени 2018 року з аеропортів “Бориспіль” і “Львів”. Те, що вони полетять, у мене немає сумнівів”, – сказав міністр.

Він також зазначив, що офіційна презентація про відкриття маршрутів Ryanair буде цього або наступного місяця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *