Чт. Бер 28th, 2024

У Росії в прямому ефірі федерального каналу побили українця

Так званий “ведучий” одного із російських пропагандистських телеканалів Андрій Норкін просто під час прямого ефіру напав на українського експерта Дмитра Суворова. Відповідне відео з’явилось у мережі, повідомляє портал “НАШІ” з посиланням на 24 канал.

На кадрах учасники “ток-шоу” дискутують щодо ситуації на Донбасі. Зокрема, німецький політик Андреас Маурер, який нещодавно повернувся зі Сходу України, почав розповідати про нібито дві сотні дітей, які загинули в результаті обстрілів.

У відповідь на це Суворов звинуватив німця у брехні та закликав того продемонструвати як доказ відповідні фото.

“Так, мерзотнику, фото покажи, ти фото самовара якогось показуєш”, – вигукнув фахівець.

Світлина: 24tv.ua

Одразу ж після цього до українця підбіг Норкін і без жодних слів накинувся на того. У підсумку утворилася штовханина, а до бійки долучилися ще кілька людей.

Після закінчення сутички Суворов покинув студію.

Нагадаємо, це вже не перші інциденти за участю Дмитра Суворова у ефірі російських пропагандистських телеканалів. Так, влітку 2017 року українського експерта вигнали зі студії під вигуки “Забирайся геть” після того, як він зауважив, що “Моторола”, “Гіві”, Калашніков, Чечетов, Бережна загинули за дивних обставин і померли неприродною смертю. Як пояснив українець, “Бог просто забирає людей, які бажають зла Україні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *