Пт. Бер 29th, 2024

Український лоукост здійснив свій перший авіарейс

Українська авіакомпанія SkyUp здійснила свій перший рейс до курортного міста Єгипту, повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, що цього року компанія планує відкрити регулярні перевезення з Києва, Харкова, Львова та Одеси за 16 напрямами – Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

У міністерстві інфраструктури заявляють, що з 2019 року мережа маршрутів буде розширюватися разом зі зростанням парку літаків авіакомпанії.



“Вартість всіх регулярних перевезень буде формуватися за лоукост-моделлю без багажу і обраних послуг. Вартість буде залежати від напрямку подорожі та часу придбання квитків”, – йдеться в повідомленні відомства.

За даними Мінінфраструктури, флот авіакомпанії складається з середньомагістральних суден типу Боїнг 737-800 NG (Neхt Generation) на 189 пасажирських місць. Незабаром його  планують збільшити до п’яти літаків, а вже 2019 року він може бути поповнений як мінімум ще на три судна.

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *