Пт. Бер 29th, 2024

У Німеччині відбувся історичний Фестиваль культур (ВІДЕО)

20-21 травня у німецькому місті Юліх відбулося традиційне Свято культур, яке вже понад десять років триває у місцевому парку, повідомляє портал “НАШІ”.

Щорічно воно відбувається під час святкування Трійці.

У ці дні до міста з усієї Німеччини з’їжджаються реконструктори, які відіграють різні народи та епохи – від індіанців майя та інків до торговців Київської Русі та солдатів наполеонівської армії.

Гості свята мають змогу придбати автентичні сувеніри ручної роботи, погратися у давні ігри та розваги, а також скуштувати традиційні страви, приготовані за старовинними рецептами.

“У цьогорічному фестивалі взяло участь 850 акторів та реконструкторів. Вони протягом двох днів жили у парку в наметах й з ранку до ночі розважали гостей свята. Особисто для мене було приємно зустріти представників організації “Село над рікою” з Кьольну. Вони вже вдруге на нашому фестивалі представляли культуру Київської Русі”, – розповідає Ірина Шумахер, українка, яка проживає у Юліху.

Портал “НАШІ в світі” пропонує вам поринути в атмосферу цього свята, переглянувши відео-звіт про Фестиваль культур в Юліху. Відео виготовлено на основі світлин, наданих редакції порталу фотографом Іриною Шумахер:

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *