Чт. Бер 28th, 2024

У Туреччині українців безкоштовно пригощають чаєм та кавою

Українська спілка солідарності міста Ізмір на своїй сторінці у Facebook оголосила про початок неймовірної акції для українців, які проживають або завітали у гості до міста, повідомляє портал “НАШІ”.



Відповідно до інформації, оприлюдненої спілкою, у двох відомих ресторанах щосереди з 15:00 до 17:00 відбуватимуться безкоштовні частування кавою та чаєм.

Заклади, які беруть участь у акції: Altın Kapı (адреса: Konak Mahallesi, Alsancak Mh. 1444 Sokak No:9/A, 35220 Конак/Ізмір, Туреччина) та Y’Git (адреса: Ilıca Mahallesi, 5076. Sk., 35100 Чешме/Ізмір, Туреччина).

 

Як зазначає голова об’єднання українців в Ізмірі Світлана Еральп Укрінформу, ця акція допоможе згуртувати українську громаду в цьому місті.

Світлини (2): facebook.com/groups/201879503207603

“Часто українцям, які живуть у місті, не вистачає спілкування зі співвітчизниками. Тепер у Ізмірі та у Чешме є такий осередок, де кожен українець зможе прийти і сісти за столики з українськими прапорами, попити каву та завести нові знайомства”, – наголосила вона.

Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *