Пт. Бер 29th, 2024

В Білорусі стартує другий сезон курсів з української мови

У Мєнску відкрився набір на безкоштовні курси української мови. Це вже другий сезон курсів, повідомляє портал “НАШІ в світі” з посиланням на “Радыё Свабода”.

Новий сезон курсів української мови стартує в жовтні, будуть як дорослі, так й дитячі мовні групи. Заняття відбуватимуться за підтримки українського посольства та Товариства білоруської мови.

Світлина: svaboda.org

Перше заняття другого сезону для дорослих відбудеться 19 жовтня на в приміщенні Товариства білоруської мови за адресою вул. Румянцева, 13. 

Записатися на курси можна через активістку Об’єднаної громадянської партії Сьвятлану Кавалєнка або через Яґора Дзьобіка, а також за телефоном +37529 6031855 (Сьвятлана) або через Viber +38068 6092925 (Яґор).



Перше заняття для дітей відбудеться 12 жовтня. Про деталі запису на курси можна дізнатися в Аксани Цяпліцкаї, а також за номером +37525 9495660.

Зазначимо, що минулого року близько сотні осіб в Мєнску та Ґомелі відбули перший сезон курсів, понад половина з них успішно склала іспит й отримала сертифікати різних ступенів.

“Для мене це дуже хороший показник того, що українською мовою тут цікавляться. І ми будемо робити все, щоб підтримати цей інтерес”, – зазначає посол України в Білорусі Ігор Кизим.



Переклад – Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

Більше про новини української громади в Білорусі читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Білорусі”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *