Чт. Бер 28th, 2024

Україна здобула “срібло” на Юнацьких Олімпійських іграх

Українська збірна виборола ще одну медаль Юнацьких Олімпійських ігор, які нині тривають у Буенос-Айресі, повідомляє портал “НАШІ в світі” з посиланням на Національний олімпійський комітет України.

Цього разу срібну медаль для нашої держави у стрибках у воду з вишки висотою 10 метрів здобула 16-річна спортсменка з Луганщини Софія Лискун.

Світлина: facebook.com/olympicua

Українка показала результат 406, 10, поступившися лише представниці Китаю Лінь Шань (466,50). На третьому місці опинилась спортсменка з Мексики Ґабріела Аґундес, яку українка випередила лише 0,55 бали.

Варто зазначити, що боротьба за друге місце була справді запеклою, адже четвертий результат, який здобула для Малайзії Кімберлі Цянь Пін Бон, відстає від показника Софії Лискун лише на 20,7 балів.



Нагадаємо, портал “НАШІ в світі” писав про те, що вже у перший день змагань Олег Вередиба здобув бронзову медаль, а перше “золото” для України вже наступного дня здобула Катерина Чорній.

Другу золоту медаль для України приніс веслувальник Іван Тищенко, а плавець Денис Кесіль здобув для нашої країни “срібло”.



Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

Більше про новини української громади в Аргентині читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Аргентині”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *