Пт. Бер 29th, 2024

Популярне серед мандрівників місто запровадило карту туриста

В Єрусалимі почала діяти туристична картка Jerusalem City Pass, яка допоможе мандрівникам уникати черг, отримувати знижки й безкоштовно користуватися громадським транспортом, повідомляє Укрінформ.

“Управління розвитку Єрусалиму запустило нову пропозицію для туристів, які відвідують одне з найдавніших міст світу. Картка гостя Jerusalem City Pass включає в себе безкоштовний проїзд на автобусі від аеропорту імені Бен-Гуріон в Тель-Авіві до Єрусалима, один безкоштовний напій, безкоштовний вхід до трьох будь-яких пам’яток, посібник мандрівників, карту міста і 7-денний проїзд у всіх видах громадського транспорту (крім п’ятниці й суботи). В Управлінні запевнили, що картка допоможе уникнути довгих черг під час відвідування туристичних об’єктів”, – зазначається у повідомленні.

Світлина: espreso.tv

Крім того, сіті-пас дає право отримати знижку на вхід до музеїв та деякі екскурсії. У число культурних установ, які підтримали проект, увійшли Музей Ізраїлю, Музей біблійних країн, Музей науки, а також Вежа Давида і Національний парк Емек Цурім.

Купити Jerusalem City Pass можна на офіційному туристичному сайті Єрусалиму. Її вартість становить $63. Вартість картки без права проїзду в громадському транспорті – $36. Після прибуття в аеропорт картку необхідно активувати на стійці iTravelJerusalem.



Також повідомляється, що з 1 квітня 2019 року “Карту гостя” запустять в Празі. Вона дасть змогу отримувати різні знижки під час відвідування популярних пам’яток і культурних установ, брати участь у різних міських заходах, користуватися громадським транспортом. Картка поширюватиметься на всі організації, що перебувають під керівництвом столичної влади, зокрема галереї та музеї.

Більше про новини української громади в Ізраїлі читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Ізраїлі”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *