Пт. Бер 29th, 2024

Найближчим часом Коноплянка може покинути “Шальке”

Керівництво гельзенкірхенського “Шальке” має намір провести перебудову в команді, в тому числі позбувшись кількох гравців, повідомляє портал “НАШІ в світі” з посиланням на 1927.kiev.ua.

На початку грудня в команді відбулася наглядова рада за участі генерального директора клубу Крістіана Гайделя, на якій було ухвалено рішення щодо боротьби з кризою в команді, яка перемогла лише 4 рази за 14 турів в цьому сезоні.



Передбачуваним результатом наради є рішення продати декількох гравців команди, серед яких – і українця Євгена Коноплянку. Серед інших претендентів на трансфер називають імена Бріля Емболо, Франко Ді Санто, Йоганнеса Ґайса та Омара Маскареля.

Особливими невдачами генерального директора клубу Крістіана Гайделя, який змінив на цій посаді в 2016 році Горста Гельдта, називають саме трансфери Євгена Коноплянки та Омара Маскареля.

Нагадаємо, Євген Коноплянка – найоплачуваніший гравець клубу. В складі “Шальке” українець заробляє €5 мільйонів щорічно. Тож для посилення складу в січні гельзенкірхенцям буде вигідно розлучитися з українським футболістом, який не має регулярної ігрової практики.



Зазначимо, що у нинішньому сезоні Коноплянка провів у складі “Шальке” 12 матчів, віддавши при цьому дві результативні передачі.

Головна світлина: 1927.kiev.ua

Переклад: Ілля КОНТІШЕВ, портал “НАШІ в світі”

iconНАШІ в Німеччині

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *