Вт. Бер 19th, 2024

У Болгарії затримали ймовірного організатора вбивства Катерини Гандзюк

Співробітники правоохоронних органів Болгарії разом із представниками Офісу Генерального прокурора та Служби безпеки України 24-го січня затримали одного з фігурантів справи щодо вбивства херсонської чиновниці Катерини Гандзюк. Про це інформують у пресслужбі Офісу Генпрокурора.

Зазначається, що затриманий – це Олексій Москаленко, більш відовий як Олексій Левін. Він у справі фігурує в якості організатора замаху на херсонську чиновницю та заочно був заарештований й оголошений у міжнародний розшук.




Нагадаємо, Катерина Гандзюк – співробітниця Херсонської міської ради Катерина Гандзюк померла у київській лікарні 4-го листопада 2018-го року після того, як 31-го липня у Херсоні її облили сірчаною кислотою. В злочині друзі Катерини звинуватили низку висопоставлених чиновників Херсонської області, зокрема, голову Херсонської облради Владислава Мангера, тогочасного голову облдержадміністрації Андрія Гордєєва та його помічника Євгена Рищука. Офіційну підозру оголосили лише Мангеру.

Нещодавно у Херсоні внаслідок масштабної спецоперації було затримано Ігоря Павловського – експомічника колишнього нардепа Миколи Паламарчука. Його також підозрюють в співучасті у вбивстві, а саме – у приховуванні злочину.



На початку червня 2019-го року п’ятьом виконавцяв злочину було винесено вироки – усіх ув’язнили до різних термінів – від трьох до шести з половиною років.

Світлина: zaxid.net.

iconНАШІ в Болгарії

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *