Чт. Бер 28th, 2024

Портал “НАШІ в світі” запускає амбіційний проект. Деталі в матеріалі

Портал “НАШІ в світі” – це не просто новинарний портал, який розповідає про життя української діаспори, туристичні маршрути і здобутки наших спортсменів у інших країнах. Ми ставимо перед собою амбітну мету – об’єднати увесь Український Світ.

Ми хочемо зробити так, щоб не залежно від того, у який куточок світу вас завела доля, ви могли знайти співвітчизників. Українські об’єднання, установи, навчальні заклади, крамнички – ми плануємо зібрати інформацію про всі ці та інші організації по всьому світові й систематизувати у єдиний реєстр на нашому сайті.

Аби український турист у Таїланді чи В’єтнамі міг звернутися до своїх по допомогу; аби новоприбулий до Австралії чи Німеччини українець міг отримати підтримку від місцевих співвітчизників.

Аби українець, який проживає двадцять років у США чи Канаді, міг купити в магазині українську консервацію. Щоб новоспечені батьки Нідерландів або ПАР могли віддати своїх дітей до школи, де їх навчать української мови та історії.

Наразі ми робимо лише перші кроки в цьому напрямку, але сподіваємося на Вашу підтримку. Сьогодні ми публікуємо перший перелік українських шкіл в Італії:

Наші школи в Італії

Перелік напевно є неповним. Тож ми просимо – якщо Ви володієте повнішою інформацією або знайшли помилку в нашому матеріалі – напишіть нам: elliah.shumacher@gmail.com

Якщо Ви знаєте українські організації, школи, крамнички в різних країнах світу – пишіть нам, давайте творити Український Світ разом!

З повагою,

адміністрація порталу “НАШІ в світі”.

Наш канал у Telegram: t.me/nashisvit; наша сторінка у Facebook: facebook.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *