Пт. Бер 29th, 2024

Українець здобув звання найкрасивішого чоловіка світу

Українець Богдан Юсипчук здобув перемогу у міжнародному конкурсі краси для чоловіків Mr Sea World-2018, повідомляє портал “НАШІ”.

Відповідну інформацію на своїй сторінці у Facebook оприлюднив сам переможець.

Це вже не перша міжнародна перемога українця – 2014 року в статусі Містера України Богдан Юсипчук брав участь в конкурсі Mr World, на якому виборов третє місце в змаганнях з екстремального спорту та здобув титул “Містер Конгінеальність”.

Богдан відомий не лише як модель та спортсмен, але й в якості актору театру та кіно. Портал “НАШІ в світі” нещодавно писав, що незабаром у Каннах буде представлено короткометражний документальний фільм Богдана та Олеся Юсипчуків “Містер Україна. Боротьба з собою”. Стрічка розповідає саме про події 2014 року, коли українець преставяв нашу країну на конкурсі Mr World.

Довідка:

Богдан Юсипчук народився 5 липня 1988 року в Києві у родині художників. Дитинство провів у місті Косів.

Хлопець закінчив музичну школу за класом гри на бандурі та фортепіано, займався греко-римською та вільною боротьбою, здобув звання кандидата в майстри спорту.

Світлини (3): facebook.com/bogdan.iusypchuk

Найкрасивіший чоловік світу закінчив коледж Косівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва за відділом розпису.

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *