Пт. Бер 29th, 2024

У Польщі відбудеться масштабний український фестиваль WROCloveUKRAINA

2 червня у польському місті Вроцлав почнеться Другий Фестиваль WROCloveUKRAINA, який покликаний на зміцнення міжкультурних та міждержавних зв’язків між Україною та Польщею, повідомляє портал “НАШІ” з посиланням на сторінку заходу в Facebook.

Як повідомляють організатори Фестивалю, це лише перша, літня частина фестивалю, головною подією якої стане сімейний пікнік у самому серці Вроцлава – на острові Слодова.

В рамках заходу буде створено кілька тематичних локацій – культурна, навчальна (майстер-класи) та відпочинкова. Гості Фестивалю матимуть змогу відпочити та провести час в цікавій та корисній активності.



“На острові розмістять свої намети різні вроцлавські інституції, фонди, суспільні комітети та товариства що реалізують проекти для дітей, іммігрантів чи діяльність в напрямі суспільної інтеграції, культури та мистецтва. Будуть працювати мовні пункти та інфо-пункти, в кулінарній частині запаркуються вроцлавські фудтраки, а кульмінацією пікніку будуть концерти”, – йдеться у повідомленні.

Програма Фестивалю:

  • 10:00-13:00 – “Мешканці Вроцлава” – міська гра для дітей, яку підготувала Рада Дільниці Старе Місто;
  • 13:00 – Відкриття пікніку. Відбудуться музичні майстер-класи для дітей, які проведе гурт DAGADANA. Після цього організатори обіцяють різноманітні конкурси, майстер-класи (пластичні та музичні, воркшопи з креативності та кулінарії), виступи та презентації, відкрита зустріч Польсько-Українського мовного клубу, надувні батути, розваги та ігри (спортивні, настільні та розвиваючі) тощо.
  • 18:00 – PENSIYA (IF) – концерт українського гурту за участі мешканців Вроцлава. Всіх охочих запрошують до спільного виступу в оркестрі;
  • 20:30 – DAGADANA та друзі – концерт на честь 10-ї річниці польсько-українського гурту.



Вхід на фестиваль безкоштовний.

Захід відбудеться за адресою: Wyspa Słodowa, 50-266 Вроцлав, Польща.

Ілля КОНТІШЕВ, НАШІ в світі

Нас можна знайти у Facebook: facebook.com/nashisvit; Telegram: t.me/nashisvit; Twitter: twitter.com/Nashsvit; VK.com: vk.com/nashisvit.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *