Чт. Бер 28th, 2024

Росіянина, який до напівсмерті побив українця в Туреччині, відпустили на волю

57-річного українського туриста із Запоріжжя Андрія Сову в Туреччині до напівсмерті побив громадянин Росії, бо він нібито був злий через програш своєї збірної на чемпіонаті світу з футболу, повідомляє УНІАН.

“Зараз він у лікарні, підключений до апаратів, до тями не приходив. Це єдина допомога, яку нам тут надають. Скрізь мене “відфутболюють”, грошей на транспортування чоловіка у мене немає, і що мені робити, я не знаю”, – розповідає дружина потерпілого Світлана.

Світлина: unian.net

За її словами, з 7 липня чоловік перебуває в комі. Світлана зазначає, що конфлікт стався ввечері на території готелю Ganita holiday village.

“Чомусь чужий турист пройшов на територію готелю, він був росіянином. Мене поруч не було, інші відпочивальники кажуть, що росіянин був злий через програш російської збірної з футболу. Він ударив чоловіка, той упав і вдарився головою об асфальт, знепритомнів. Тільки за бейджиком на руці вдалося визначити, хто він і звідки”, – говорить Світлана.



Поліція затримала росіянина, але на другий день вже відпустила. Він сплатив штраф у 800 доларів.

“Я взяла виписку в поліції, вони його відпустили, і він вільно тут десь ходить”, – скаржиться Світлана.

Вона наголосила, що в консульстві України в Туреччині їй порадили тільки молитися.

“Мені там сказали – моліться. Потім порадили пройтися готелем і зібрати гроші, тому що у консульства грошей на допомогу немає. Я просто шокована, не знаю, що робити. 15 липня у мене закінчується путівка, як я можу полетіти без чоловіка?”, – плаче Світлана.



У Міністерстві закордонних справ України заявили, що докладають зусиль, щоб врятувати життя українця, який після конфлікту з росіянином 7 липня в готелі в Туреччині опинився в комі.

Більше про новини української громади в Туреччині читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Туреччині”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter; Pinterest; VK; OK.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *