Пт. Бер 29th, 2024

Литовська А-Ліга: українці не допомогли “Атлантасу” перервати невдалу серію

Литовський футбольний клуб “Атлантас” Клайпеда, у якому виступає одразу кілька українських гравців, в домашньому матчі 27 туру А-Ліги з розгромним рахунком 2:5 поступився гостям із Маріямполя ФК “Судува”, повідомляє портал “НАШІ в світі”.

Гіркоти поразці додав той факт, що ворота “Атлантасу” в цьому матчі захищав 21-річний український голкіпер Денис Хвалицький. Для екс-волинянина це був дебютний матч у литовському клубі.



Зазначимо, що матч розпочався для господарів поля доволі вдало – вже на 6-й хвилині у воротах “Судуви” розписався 21-річний український нападник “Атлантасу” Юрій Тетеренко. Проте після 13-ї хвилини господарі поля “посипалися”, пропустивши чотири голи без відповіді.

Лише під кінець матчу “Атлантас” спробував відновити інтригу, заробивши та реалізувавши пенальті. Та вже на 90-й хвилині було встановлено остаточний рахунок 2:5.

Зазначимо, що попри невдалу гру голкіпера Дениса Хвалицького, він провів на полі усі 90 хвилин матчу. Разом з ним увесь матч відіграв і Юрій Тетеренко. На підмогу співвітчизникам на 27-й хвилині вийшов 20-річний український захисник Руслан Марушка.

Для клайпедського “Атлантасу” поразка в цьому матчі стала одинадцятим невдалим виступом в чемпіонаті поспіль (9 поразок, 2 нічиї).



Голи: 6′ – Юрій Тетеренко, 87′ – Маріуш Папсис (пенальті); 13′ – Ґільєрме, 24′ – Ріджіно Сісілія (пенальті), 63′ – Альґіс Янкаускас, 73′ – Алєксандар Жівановіч, 90′ – Даніель Оффенбахер.

Попередження: – ; 34′ – Віталій Гайдучік, 86′ – Алєксандар Жівановіч.

Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

Більше про новини української громади в Литві читайте на сторінці у Facebook “НАШІ в Литві”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *