Пт. Бер 29th, 2024

Рятівний гол у Польщі та попередження в Білорусі: футбольний підсумок п’ятниці

Попри те, що футбольна п’ятниця принесла мало новин про кар’єри українських футболістів за кордоном, портал “НАШІ в світі” готовий поділитися зі своїми читачами кількома яскравими моментам із чемпіонатів наших сусідів.

Якщо Андрій Ярмоленко, за чиєю кар’єрою нині слідкує чи не вся Україна, не зміг потішити вболівальників “Вест Гему” новим голом, то українці в Польщі та Білорусі таки потрапили в поле уваги любителів футболу.



Гол:

Польща

25-річний український захисник познаньського “Леху” Володимир Костевич у виїзному матчі 11 туру Прем’єр-ліги Польщі проти ФК “Гурник Забже” врятував свій клуб від поразки, зрівнявши рахунок на 77-й хвилині.

Скориставшись низкою помилок захисників команди господарів й обігравши одразу трьох опонентів, Костевич влучно пробив по воротах Томаша Лоски, не лишивши голкіперу жодного шансу.

Відео: sporttube.com 

За три сезони в складі познаньського “Леха” для екс-карпатівця гол у ворота “Гурніка” став дебютним. Володимир Костевич відіграв усі 90 хвилин матчу.

Голи:

7′ – Хесус Хіменес, 49′ – Шимон Журовскі; 55′ – Педро Тиба, 77′ – Володимир Костевич.

Попередження:

54′ – Даніель Смуга, 73′ – Ігор Анґуло; 51′ – Марчін Васєлевскі; 68′ – Томас Роґне, 71′ – Крістіан Ґюткьйяєр, 84′ – Мацєй Ґайос.



Попередження:

Білорусь

У програшному виїзному матчі 24-го туру Вищої ліги Білорусі ФК “Мінськ” проти “Торпедо Міськ” українці не змогли запропонувати супернику нічого надзвичайного. В результаті ФК “Мінськ” програв супернику із рахунком 1:0.

Проте до післяматчевого протоколу арбітра в якості “штрафника” потрапив 25-річний український нападник Євген Бохашвілі, заробивши за свою грубу гру на 73-й хвилині “гірчичник”.

Зазначимо, що окрім екс-дніпрянина за ФК “Мінськ” у цьому матчі на поле вийшли ще два українці: 24-річний півзахисник Олександр Васильєв та 29-річний півзахисник Владислав Насібуллін. Усі троє українців відіграли в мінському дербі по 90 хвилин.

Голи:

18′ – Сярґєй Ґлєбко; – .

Попередження:

86′ – Нікіта Пацко; 56′ – Олег Євдокімов, 73′ – Євген Бохашвілі, 75′ – Ілля Лукашевіч.



Ілля КОНТІШЕВ, головний редактор порталу “НАШІ в світі”

Нас можна знайти у Facebook; Telegram; Twitter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *