Чт. Бер 28th, 2024

Терорист Ґрем Філліпс напав на посла України в Австрії

Російський терорист та пропагандист, британський псевдожурналіст Ґрем Філліпс намагався спровокувати на бійку посла України в Австрії Олександра Щербу. Про це дипломат написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє портал “НАШІ в світі”.

За його словами, конфлікт стався біля будівлі посольства України у Відні.



“Ну що, щойно істота на ім’я Грем Філіпс, побувала під Посольством. Стояла знімала себе на камеру під парканом. Не бачила, як я підійшов. Нещасне таке, з незастібнутими, пардон, штанами. Аж підскочило від переляку – не чекало геть. Ну а потім почалося: “Саша ти фашист. Саша ти г-дон.” Пару разів мене штовхало в груди. Професійно штовхало, хотіло на бійку спровокувати. Але сказати, що я від нього сховався, воно вже не скаже. Пробачте ті, хто радив не маратися. Воно справді гидке створіння. Але… Зрозумійте мене: хоча б хтось, хоча б раз мав вийти до нього і сказати, що воно собою являє. А являє воно собою маленьку істоту, яка живиться на ненависті, злобі і війні. Без цієї ненависті, злоби і війни воно було б ніщо. Воно і є ніщо. Я йому це передав. Від всіх нас”, – написав посол України в Австрій Олександр Щерба.



Нагадаємо, портал “НАШІ в світі” раніше писав про те, що російський терорист та пропагандист Ґрем Філліпс поглумився над могилою лідера ОУН (б) Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідґоф у Мюнхені. Проти громадянина Великої Британії порушили кримінальну справу, у Німеччині Філліпсу загрожує до 3 років ув’язнення.

Головна світлина: korrespondent.net.

Андрій МОЗГОВИЙ, портал “НАШІ в світі”

iconНАШІ в Австрії

НАШІ в світі у Facebook iconНАШІ в світі в Telegram НАШІ в світі в Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *